Kwaliteit – FysioVeste – Sliedrecht
J. v.d. Vondelstraat 183 3362 TP Sliedrecht Tel:0184 - 417 923

Welkom bij FysioVeste

FysioVeste is hèt expertisecentrum voor fysiotherapie en manuele therapie bij rug, knie en schouderklachten en voor fysiotherapie bij ouderen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Hierbij stemmen we onze behandeling af op de specifieke situatie van de cliënt en maken we gebruik van onze ervaring in combinatie met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. FysioVeste is de fysiotherapie specialist in Sliedrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Bleskensgraaf en Wijngaarden.

Kwaliteit

Hoe is de kwaliteit van de fysiotherapie gewaarborgd?

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet zomaar door iedereen worden gebruikt.
Wie de officiële studie fysiotherapie heeft afgerond en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-register
(Beroepen in de Individuele Gezondheidzorg), mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

De registerfysiotherapeut: zekerheid over kwaliteit

Vanuit de beroepsorganisatie, het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), wordt
een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van de fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken
aan gedragsregels, richtlijnen voor behandeling, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk
onderzoek.

In onze praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen fysiotherapie van het KNGF. De rechten en plichten van de patiënt zijn binnen onze praktijk vastgelegd in de “modelregelingfysiotherapeut-patiënt van het KNGF/NPCF.De patiëntgegevens worden vastgelegd in ons computersysteem conform de Wet Persoons Registratie (WPR). Op alle gegevens is het privacyreglement van toepassing. Onze praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF.

Fysio Prestatie monitor

De kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg is voor ons zeer belangrijk en wij toetsen deze kwaliteit dan ook op continue basis. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg voor u als patiënt. Uw ervaring als patiënt is dus van essentieel belang.

Om de kwaliteit van de geleverde zorg objectief te meten verstuurd Qualizorg BV, dit is een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld. Hiermee wordt op verschillende onderdelen de kwaliteit van de zorg gemeten.

In 2013 scoorde FysioVeste met een 9,3 ver boven het landelijk gemiddelde.

FysioVeste is de fysiotherapie specialist in Sliedrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Bleskensgraaf en Wijngaarden. Voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, oedeemtherapie en medical taping.