Werkwijze – FysioVeste – Sliedrecht
J. v.d. Vondelstraat 183 3362 TP Sliedrecht Tel:0184 - 417 923

Welkom bij FysioVeste

FysioVeste is hèt expertisecentrum voor fysiotherapie en manuele therapie bij rug, knie en schouderklachten en voor fysiotherapie bij ouderen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Hierbij stemmen we onze behandeling af op de specifieke situatie van de cliënt en maken we gebruik van onze ervaring in combinatie met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. FysioVeste is de fysiotherapie specialist in Sliedrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Bleskensgraaf en Wijngaarden.

Werkwijze

Een verwijzing is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Als er sprake is van een chronische indicatie is er een verwijzing nodig om vergoeding aan te vragen bij uw zorgverzekeraar. Indien nodig kunnen wij contact opnemen met uw huisarts of verwijzer.

Als u niet zelf naar een fysiotherapiepraktijk kunt komen is er een indicatie voor aan huis behandelen en komen wij naar u toe. U kunt het beste vooraf controleren welke vergoedingen er in uw aanvullende verzekering zitten. Tijdens het eerste consult zal er een inventarisatie plaatsvinden van de hulpvraag, waarna er samen met u behandeldoelen vastgesteld worden. Daarna kan de behandeling starten.

FysioVeste is de fysiotherapie specialist in Sliedrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Bleskensgraaf en Wijngaarden. Voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, oedeemtherapie en medical taping.